

Menü
Étvágygerjesztő
Füstös padlizsánkrém, olívás uborka ragu, szárított paradicsom, pácolt lilahagyma, feta, lepénykenyér
Friss, zöldfűszeres paradicsom ragu olívával, lilahagymával, pirított házi focacciával
Öt féle szigeti kézműves sajt, fűszeres alma chutney, olajbogyó, marinált lilahagyma, rukkola
Kanálúsztató
Marhával készült húsleves zöldséggel, csigatésztával
Kókusztejjel készült hűs, bársonyos krémleves, növényi alapú bodza mousse, friss bazsalikomos eper
Főfogás
Fűszeres tejben pácolt sertéscomb, ropogós morzsa, petrezselymes parázsburgonya, hideg almakompót
Házi steakborsos csirkemell, olasz paradicsom ragu, polenta, grill cukkíni
Pikáns, fehérboros krémmártás, pirított burgonyás házi nudli, zöldhagymás tejföl
Kókusztejjel készült fűszeres zöldség ragu, csicseri borsó, basmati rizs, fekete lencse
Pirított zöldek, sült paprikakrém, rukkola, parmezán
Nem csak hölgyeknek
Sárgadinnyés-epres zöldsaláta, friss pármai sonka, vinegrette
Pirított csirkemell, római saláta, szardellás öntet, parmezán, fokhagymás kenyér chips
Zöldsaláta mix, primőrök, olívás dresszing
Édes kísértés
Kókusztejjel készített könnyed édesség, bazsalikomos eper, gyömbér és lime
Ropogósra sütött rétes batyu csokoládékrémmel töltve, vanília fagylalt, pácolt sárgadinnye
Nápolyi stílusú pizza
Paradicsomszósz, mozzarella, friss bazsalikom, parmezán
Paradicsomszósz, sonka, mozzarella, parmezán, friss paradicsom
Paradicsomszósz, olasz szalámi válogatás, olajbogyó, parmezán, mozzarella
Paradicsomszósz, mozzarella, parmezán, gorgonzola, fontina
Paradicsomszósz, olajbogyó, pármai sonka, fűszeres mascarpone, rukkola
(pepperoni, olajbogyó)
BBQ szombat
A barbecue tálakat coleslaw salátával, focaccia kenyérrel és parázs burgonyával szolgáljuk fel. A BBQ szombat délután 16 órakor kezdődik, ezután BBQ ételeket, pizzákat és desszerteket tudtok fogyaszani.